

Conference Name	1st Lunar Mission and Suborbital Tourism Camp	1st Lunar Mission and Suborbital Tourism Convention
Details Information	View Online	View Online
Audience	Orang Country High School Students	Aerospace Professionals & Space Enthusiasts
Ticket	Buy Online	Buy Online
		Donate Now



Your Role in Shaping the Future

Your contributions help us:

- Make Space Exploration Accessible: Providing discounted tickets to students, educators, and underserved communities.
- Fund Immersive Tours and Experiences: Guided visits to Cape Canaveral and space-themed learning activities.
- Host Visionary Keynote Speakers: Leaders in space innovation sharing their stories.
- **Build Lasting Partnerships:** Fostering collaboration among businesses, governments, and researchers.

Together, we can transform ideas into action and bring space exploration within reach of everyone.



1st Lunar Mission and Suborbital Tourism Convention

March 18 to March 20, 2025

Day 1: Tuesday, March 18, 2025

Charting the Course to the Moon and Beyond

Tuesday 03/18/2025	Information	Notes
8:00 AM - 9:00 AM	Registration and Welcome Coffee	
9:00 AM – 9:45 AM	Speaker: To Be Announced 45 min presentation, 15 min Q&A	Opening Keynote: "The Road to Lunar Colonization"
10:00 AM – 10:45 AM	Speaker: To Be Announced 30 min presentation, 15 min Q&A	Session 1: Global Collaboration in Lunar Exploration
10:45 AM - 11:00 AM	Coffee Break	
11:00 AM – 11:45 AM	Speaker: To Be Announced 30 min presentation, 15 min Q&A	Session 2: Lunar Bases as Stepping Stones to Mars

12:00 PM – 1:00 PM	Panelists: To Be Announced	Panel Discussion: "The Future of Space Startups"
1:00 PM – 2:00 PM	Networking Lunch	
2:00 PM – 2:45 PM	Speaker: To Be Announced (30 min presentation, 15 min Q&A)	Session 3: "Human Factors in Suborbital and Lunar Exploration"
2:45 PM – 3:30 PM	Speaker: To Be Announced (30 min presentation, 15 min Q&A)	Session 4: Scaling Space Technologies for the Lunar Economy
3:30 PM – 3:45 PM	Coffee Break	
3:45 PM – 5:15 PM	Facilitators: To Be Announced (90 min interactive workshop)	Workshop: Navigating the Lunar Surface: Challenges and Innovations
5:30 PM – 6:30 PM	Speaker: To Be Announced (45 min presentation, 15 min Q&A)	Closing Keynote: Suborbital Tourism: Opening the Gateway to the Stars

Day 2: Wednesday, March 19, 2025

Suborbital Tourism: From Dream to Reality

Wednesday, March 19, 2025	Information	Notes
8:00 AM - 9:00 AM	Morning Coffee and Networking	
9:00 AM – 9:45 AM	Speaker: To Be Announced 45 min presentation, 15 min Q&A	Opening Keynote: Reimagining Suborbital Tourism
10:00 AM – 10:45 AM	Speaker: To Be Announced 30 min presentation, 15 min Q&A	Session 1: Space Policy and Suborbital Tourism
10:45 AM - 11:00 AM	Coffee Break	
11:00 AM – 12:00 PM	Speaker: To Be Announced 30 min presentation, 15 min Q&A	Session 2: Designing the Ultimate Suborbital Experience
12:00 PM – 1:00 PM	Networking Lunch	
1:00 PM – 2:00 PM	Panelists: To Be Announced	Panel Discussion: "Innovations in Lunar Technology"
2:00 PM – 3:15 PM	Track 1: "Sustainability in Lunar Missions" Track 2: "Marketing Suborbital Tourism to the Masses" (Each session: 45 min)	Breakout Sessions
3:15 PM – 3:30 PM	Coffee Break	
3:30 PM – 4:30 PM	Panelists: To Be Announced	Closing Panel Discussion: "The Future of Space Exploration: From Suborbital to Lunar Settlements"
4:30 PM – 5:30 PM	Speaker: To Be Announced (45 min presentation, 15 min Q&A)	Closing Keynote: "Daring Greatly: Humanity's Leap Into Space Tourism

Gala Dinner – Wednesday, March 19, 2025

Gala Dinner Featuring Haitian Cuisine

Day 3: Thursday, March 20, 2025

Exclusive Guided Tour of Kennedy Space Center

Behind-the-scenes access to NASA's facilities.	Visit to the Apollo/Saturn V Center .	Tour of SpaceX's Falcon launch site.
--	--	--

Donation Tiers and Benefits



acknowledgment and VIP access for 2 attendees were featured in sessions. and during thank-you announcements.

and during thank-you announcements.

access for 2 attendees were featured in sessions.